Billedvurdering

Kalender
Klubaften
Dato
04/02-20 19:00 - 22:00

Beskrivelse

Det første kvarter tages denne gang af Lene.

 

Billedvurdering

Vi prøver noget nyt i denne sæson – billedevurdering. Der vil være 2 gange i løbet af året, hvor månedskonkurrencen bliver billedevurdering, den 1. oktober og den 4. februar.

4 februar
Ideen er, at hver fotograf tager 3 billeder med i S/H eller farve. Billederne skal være digitale. Man skal have billederne med på USB.
Billederne får en vurdering/konstruktiv rådgivning, således at den enkelte fotograf får mulighed for, at bruge de forslag som de øvrige kommer med.
Der gives ikke nogen form for point. Det optimale er, at den som kommer med forslag til ændringer på billedet, også kan give konkret forklaring på hvordan forbedringen skal laves f.eks. i Photoshop hvis autor er i tvivl.
9. februar
Hver fotograf må nu uploade 2 billeder af de 3 som fik vurdering/konstruktiv rådgivning ugen før. Dvs. man får en uge til at ændre på sit billede i forhold til den vurdering og de råd de andre kom med ugen før, hvis man mener at det vil forbedre billedet.
De 2 valgte billeder som man uploader, indgår i billedekassen, som går til ekstern bedømmelse ved årets afslutning ultimo maj 2020.

 

Fotoklubben Filmrullen

Gå til toppen